(null)
  
Från extremt djupt och innerligt personliga inlägg till det vardagliga och nu över till det ytliga.

Fransar, kära fransar. Vad vore jag utan er, mina små strån av förlängningar.  Fasen, skulle gå för att ta bort katastrofen som var av Fransarna utan påfyllning på ett tag.  Hade bestämt mig för att försöka igen med serum och denna gången någon ny och mer omtalad då sista inte gjorde ett smack.
Men så sa den gulliga lilla tjejen att hon kunde göra dom fina för 250kr och jag föll igen.

Jag sminkar mig oerhört sällan.  Därför älskar jag fransarna för trots att jag nästan blir grå i hyn denna årstid av att vara blek så känner jag mig fräsch med fransarna.
Förut har jag alltid satsat på mina bryn för att känna mig bekväm men det är en lång procedur och det hinner jag inte, samt har jag en mini-me, en tvärhand hög, som "osså minka sig".  Haha jag har skapat en liten låda med smink som både jag och Emilia inte använder, som hon kan leka med.
Men ser hon mig sminka mig så ska hon förstås härmas och använda det jag använder.  Och den striden orkar jag inte med på morgonen... så det är fruktansvärt skönt att vara lite fräsch och färdig tack vare fransarna som piggar upp.
De gånger jag sminkar mig är på helgerna när hon sover eller är när hon har umgänge och inte är hemma.  Eller om jag ska göra något speciellt eller om jag har tid över och känner att jag bara VILL sminka mig.  För jag tycker att det är sjukt kul.  Det fanns en period i livet då jag skulle bli makeupartist, haha.

De gånger man tar selfies är också när man väl har sminkat sig eller som på denna bilden med endast fransar.  MEN jag får se om detta håller.  Om det är sista gången med fransförlängning för jag är nyfiken på både Nanolash och revitalash - om de kan göra lika stora under för mina hemska ögonfransar som för andra.  Att vara naturligt fräsch utan smink eller förlängning vore såå skönt.

Är oerhört avis på min tonåring som är en äkta naturlig skönhet.  Detta ser hon dock inte själv och går upp väldigt tidigt varje morgon för att lägga en full sminkning som om hon skulle på fest med lösögonfransar och hela köret.  Fördelen är väl att dagens ungdomar har tillgång till youtube med tutorials där de lär sig men tyvärr ser Alla dessa barn ut som små mini vuxna.  
Man minns ju själv när man sminkade sig som ung... man såg fasen bedrövlig ut när man tittar på bilder idag. Fy.faaan, skämskudden!

Emilia är duktig på att sminka sig.  Hon har kollat på de flesta videos som finns.  Vi är dock inte riktigt överens.  Jag tycker inte att man behöver gå upp flera timmar innan och se ut som man ska på fest när man ska till plugget.  MEN det är ingen meningatt  prata så med henne har jag insett, då trotsar hon och blir obstinat (sorry Emilia men det är sant ju men i looove you).  Hon påminner mig om att alla får se ut som dom vill och är lika värda (mina ord) och ja, man ska få se ut som man vill och välja sin egen stil.... näääär man är myndig och får bestämma själv! Haha nej då, jag har hellre en sminkad Emilia deluxe än en massa tjafs över det.  Det är ingen mening.

Jag säger dagligen till min förstfödda att jag aldrig sett någon så naturligt vacker som hon och det säger jag inte som mamma men för att det är sant.
Mina vänner säger det, okända säger det, hon är makalöst vacker och så oerhört mycket vackrare enligt mamma utan svart ögonskugga, svart svart och mörkt och massa lager, en tjock bas med alla steg med foundation, puder i all dess form, ögonbryn som tar en timme etc
1. Hon har naturligt mörka och långa fransar
2. Hon är aldrig blek (sådär döende blek som jag blir), hon är inte mörk i huden men slipper det grå/vita ansiktet med svarta ringar runt ögonen.
3. Hon är bara perfekt.  Heeelt perfekt från topp till tå.

Hur som helst, detta var dagens ytliga tankar.
På min bild har jag ett filter via VSCO med färger och ljus.  Det var sol ute och under min fluffiga luva skapades skuggor.

Just nu sitter jag och sveper en kaffe från Ica då mina ögon bokstavligen går i kors.  Var så jäkla trött helaaa dagen igår.  Men så vände det framåt kvällen när jag skulle sova.  Som vanligt.  Sov ett par timmar i natt så nu har detta inlägget tagit en TIMME(!).
Ska försöka få in ett träningspass också för att se om kroppen mår bra och kommer igång mer.  Jag vill vara utvilad och minns inte ens när jag var det sist. Hmm.  Jaja.
Ha en fin dag!