(null)

Årets första snö som lagt sig på marken.  Dags att åka pulka!
Haha nej det var den klenaste snön man vaknat upp till.  Och då med sjuka barn.  Efter kampen med vattkoppor tog ett skolbarn med sig baciller hem.

Det har varit en LÅNG vecka.  Varenda dag har det skett något.  Jag tänker tillbaka och funderar på om jag någonsin haft det såhär förut och ja, det har jag.  Men med tanke på ärr så tacklar jag saker annorlunda.  Som min rädsla för män.  I tvättstugan tidigare i veckan hände något som krossade mig där och då.  Jag var tre minuter sen med att hämta mina kläder, förklarade omständigheterna (hans egen tvätt var inte ens klar att torka) och med våld och hot hölls jag kvar i tvättstugan i 17 minuter när jag hade hämtat mina saker och bönade om att få gå upp till mina barn som väntade.
Det anmäldes.

Sjukdomar cirkulerar och jag vet faktiskt inte när jag sov ordentligt sist.

Utöver incidenten i tvättstugan så har vartenda dag innehållit något som fått förträngda minnen att dyka upp.
Jag inser hur mycket jag bär och har burit på.

Det jag kan göra bäst är att hämta kärlek från mina barn och andra nära och kära.  Jag vill skriva så mycket men kan för första gången inte få fram orden.
Jag minns inte när jag bloggade sist och jag saknar det, men som sagt.  En vecka av helvete är nu en helg i en sjukstuga.  Direkt efter en hård kamp med vattkoppor.  
Just nu går man bara och väntar på om syskonen ska få det, om förkylningen kommer bryta igenom.  Men så undrar man om de haft det? Trots alla epidemier har de aldrig blivit smittade och Elian har haft massa konstiga prickar med sjukdomar.  Man kan bara hoppas.

Jag vill skriva mycket.  Jag har SÅ mycket att skriva om men tiden är knapp.  Nu vaknade ett barn som varit vaken nästan hela natten.

Jag kommer återkomma när saker stabiliserar sig.
Just nu är det bara en hög av händelser som jag måste plocka isär och leva med MEN det som håller mig starkast är barnen.
Vetskapen att jag är den förebilden de har i hemmet och även om småbarn tar energi så får man dubbelt så mycket kärlek tillbaka.  Dom kommer alltid vara anledningen till att jag orkar saker som man kanske inte skulle orka egentligen.
Som sagt... MASSOR att berätta. Men jag hinner inte och jag hoppas att ni fortsätter med tålamodet.  Ta hand om er! Och trevlig helg.

Glöm inte att livet är kort, ta inget för givet.
Anonym

Fy så obehagligt med tvättstugan. Hoppas att allt är bra med dig nu. Bra att du orkade anmäla - håller tummarna för dig.

Svar: Nja det rev upp gamla sår och skapade nya. Men jag är så trött på kvinnohatet nu och jag hoppas att han straffas för det. Samt alla andra liknande män.
Denize

Moa

Hotar man någon i en tvättstuga (eller överhuvudtaget, men kom igen, tre minuter sen när hans tvätt antagligen precis lagts i maskin?) har man ju seriösa problem, vad i helvete liksom... Det går liksom bortom all arga-lappar-humor.
Hoppas verkligen att allt lugnar ner sig snart <3

Svar: Det var en oerhört jobbig händelse och jag kan inte ens skriva vad han gjorde för att det är för jobbigt att tänka på. Hoppas han får sina konsekvenser. Han mådde bra av att trycka ned, skrämma och göra illa kvinnor sa han. Man är riktigt sjuk då. Och jag är trött på att sjuka män ska komma undan med allt. Tack ❤️
Denize

Sofia Johansson

Men fy vad obehagligt😧 Hoppas du inte behöver stöta på honom mer i tvättstugan. Jättebra med nära och kära man kan tanka energi och kärlek ifrån. <3

Malin torstensson

Vill bara säga att vad ledsen man blir av att läsa att man skall behöva bli utsatt för hot i en tvättstuga. Vad gjorde tre minuter kan man fråga sig. Hoppas det löser sig för dig. Har du inte polisanmält händelsen så gör det snarast. Skickar en kram ❤️

Anonym

Hej Denize. Jag jobbar med hyresjuridik och detta borde du också ta med hyresvärden. Kan vara grund för uppsägning om man begår ett brott i anslutning till bostaden. Om du vill veta mer eller om du vill ha annan info så kan jag mejla dig. Skriv ner din mejladress då bara.

Svar: Jag kontaktade hyresvärden. Det han sa och gjorde. Det ska inga kvinnor/tjejer utsättas för och jag vill gärna se honom ryka. Jag är rädd för att gå ned dit ensam nu och kommer säkerligen alltid vara, så pass på mycket att jag bönade om att få byta lgh då det fanns ledigt. Men det är inte jag som ska skrämmas iväg. Det är den ”modiga” mannen som gav sig på någon yngre, mindre och ja... begick brott. Hur hyresvärden väljer att göra får vi se, de skulle ”säga åt honom om vad som är rätt och fel”. 🙄 när jag kollade på regellistan sist vi gick ned (med sällskap nyligen) så kom jag faktiskt 2 min tidigt och inte 3 min sent som jag trodde. Jag trodde 40 min torktid efter sin tvättid men det står fasen 45 min. Det är trams vilket som - några minuter hit eller dit. Ett lång och traumatisk händelse. För ingenting. Men han kände stor anledning till att ta mitt huvud och trycka det mot reglerna - som jag såklart inte studerade när han skrämt och gjort mig illa till hysteri. Men HAN borde ha studerat reglerna innan. Det vore en oerhört stor lättnad om de sade upp honom men precis som hos polisen blir det svårt att göra något utan bevis. Återigen går en man, som ärrat en kvinna, vidare i livet som ingenting. Kvinnor förtrycks dagligen och blir ständigt illa ärrade men ingen gör något...
Men tack för din kommentar och tips!
Denize

Ewwe

Omg vilken fin blogg du har, hoppas du får en kanon bra dag <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress