För ett bra tag sedan kom jag över en sida som lockade mig lite.  Jag hittade skor - som både jag och Emilia behövde - för under hundralappen.  Och det var om man blev vip-medlem och så kunde man säga upp det när man ville.  OBS detta är inte något betalt samarbete, utan ett personligt tips bara!
 
 
 
Jag fick allt detta för ett par hundralappar, jag trodde att det var lite för bra för att vara sant.  Men det var perfekt för mig som verkligen behövde köpa hem skor och så köpte jag dessutom två par för 23kr st - de längst till höger och vänster.  Likadana men bruna och svarta.  De svarta till Emilia och bruna till mig.  Nu har vi en härlig blandning med höst- och vinterskor (och accessoarer) som inte gjorde hål i plånboken.  Tips till andra ensamstående eller som söker nya sidor med bra priser? Bli VIP-medlem HÄR.
 
 
Jag ÄLSKAR stövlarna med gulddetaljer då både mönstret och färgerna passar perfekt till min vinterjacka - och så ett par handskar som matchar och en liten väska som också matchar.  Perfecto.  Oftast har jag bara någon liten väska då allt annat får plats i fickorna och då vill jag ha något simpelt och stilrent.
 
Som sagt så var detta inget samarbete, ingen annons, nada... bara ett tips från mig till dig.  Vem söker inte snygga men billiga grejor liksom? Vem gillar inte att få hem en jättestor låda med saker för ett par hundralappar? Haha.  Följ gärna länken och bli medlem du också!
Angelica Wåhlin

Jättebra tips ju!

Tara

Var in på sidan för att titta, men måste man bli medlem för att ens kunna ”titta runt”? Hur var storlekarna? 🙂

Svar: Nej 😱 jag blev medlem i kassan! Storlekarna i stövlarna var ganska små, men man kunde t ex välja bred vad och normal vad på stövlar, vilket är skönt för mig som har bredare vader oavsett kroppsform ☺️
Denize

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress