31 oktober 2018

Halloween 2018

Vardagslivet

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Happy Halloween!

I år följdes traditioner igen.  Emilia hade "växt ur" att klä ut sig och gå ut och tigga (skoja, bus eller godis).  Men hon stod för årets pumpa, jag lagade den vanliga maten, kletade färg på Elians ansikte på sisådär 3 minuter innan han fick bråttom och skulle möta upp kompisar och gå på godisjakt i kvarteret.
Sedan åt vi vår middag, Elise hade haft Halloweenfest på förskolan och fick sedan komma hem till pynt, måla och fixa pumpa och var helt fascinerad.  Detta blir en tradition som även bönan kommer älska, det märktes så tydligt.
Vi hade en mysig middag ihop, jag och mitt team.
Tonåringen ställde sig till och med och började ta hand om disken helt frivilligt när jag var på väg och nattade Elise.  Så uppskattat efter att ha stått i köket i flera timmar! Vilken pingla jag har!
Och bönan... hon somnade två sekunder efter att hon gav mig flaskan när hon hade druckit klart.  Puh... tungt att fira Halloween! Det tycker mamman med just nu, ska hjälpa Emilia med att städa köket och sedan blir det sockerhöga storbarn som säkerligen kan hålla sig vakna längre än mamman pga godiset.
Hur som helst så ska det bli skönt att luta sig tillbaka i soffan nu.  Det har varit en låååång dag som började någon gång inpå småtimmarna.

Hoppas att ni som firar har haft det roligt och till er andra så önskar jag er en vanlig trevlig kväll!
Tess

Vilken härlig halloween ni ser ut att ha! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress