(null)

Nåja, det brukar vara så i alla fall men nu har vi haft en sjukt lång sjukvecka här hemma, så jag börjar ruttna på detta.  Gå över, jäkla baciller, försvinn!

Igår trodde jag dessutom att allt var på väg åt rätt håll men jag sprang mellan soffan och minisängen på kvällen var 5:e-10:e minut.  Annars är ju kvällarna heliga för mig.  Det blir min värdefulla tysta egentid, något jag behöver för att varva ned efter en intensiv dag.
Många kan bara gå och lägga sig när dagen har varit lång, men jag har aldrig varit sådan.  Oavsett hur trött jag är, hur få timmar sömn jag har fått så måste jag ALLTID sätta mig en stund i min ensamhet, få kroppen att förstå att den är i viloläge och sedan kan jag lägga mig.
Men jag gav upp till slut igår.  Jag tog undan min tekopp etc och hämtade in lillan och lade mig i min säng med henne.  Hon behövde inhalera lite, sedan somnade hon om gott.  Hon sover alltid bäst i min säng även om det är standard och rutin att somna i sin egen säng.  Hon kan be om att få sova och då går hon ju till sitt rum och sin säng.

(null)

Förhoppningsvis kan vi få en mysig lördag trots att febern är kvar och förhoppningsvis sover skrutt bättre ikväll så jag får min tid.
Hon hostar i alla fall ingenting och det är SÅ skönt. Nya medicinen funkade!
På tal om det så har flera sagt olika saker om den medicinen.  Hur de själva reagerade, eller deras barn.  Och det är här jag bara vill skrika rakt ut till somliga att ja SE HÄR: ALLA REAGERAR OLIKA PÅ MEDICINER! Jag blev ju anklagad för det ena och andra sedan min krasch förra september.  Och medan läkaren provade ut nya mediciner på mig så fick jag hemska biverkningar av vissa.  Detta ledde till lögner om mig, det känner ju alla till pga det rättsliga.  Jag kommer skriva ett inlägg om hela den tiden som sjuk sen.
Men för mig är det jäkligt "skönt" när folk visar att de har reagerat olika på de mediciner jag skriver om till barn.  För det är exakt samma för ALLA människor.  Man vet inte exakt hur kroppen kommer reagera och speciellt inte vid kombinationer av andra läkemedel.  Somliga var jäkligt snabba med att anklaga mig för något som inte stämmer när en person själv reagerat annorlunda på mediciner som en närmast anhörig har.  Jag känner lite bittert "där fick du!".
Lögnerna var ju inte nådiga, jag som under flera års tid hade varit en fantastisk mamma, blev helt plötsligt sämst pga mediciner och hur JAG reagerade på dom.  En annan människa hade kanske reagerat helt annorlunda - precis som alla som kommenterar här och på insta.  Det är olika för alla.  Punkt.

(null)

(null)

(null)

(null)


Hur som helst, såhär säg det ut igår.  Det var krispigt och kallt ute.  Och nyss såg vi årets första snö.  Det lade sig inte på marken och det varade i ca 1 minut.  En liten regnskur blandat med små snöflingor. Ja, vi närmar oss den långa perioden av slask och mörker.  Vad härligt det ska bli att promenera när regnet blandat med snö piskar en i ansiktet, när tårna och fingrarna fryser till is och sedan "tinar" inne.  Att klä barn med 14 lager kläder osvosv....

Haha jag känner att det blev lite väl mycket negativitet nu.  Så jag avslutar här och så önskar jag er alla en trevlig helg!
TUSEN TACK för alla fina ord både här och på insta  ❤︎ angående det förra inlägget.  När ni gillar och kommenterar så gör det så att jag vågar skriva mer djupa och personliga inlägg, så jag vet att någon är intresserad av det istället för korta men många "hej hej bloggen, nu ska jag äta frukost, sen gå på toa, umgås med en vän och sedan sova, hej då".
När jag väl skriver så blir det långt, känslor och detaljer kommer med,   Jag föredrar ordentliga inlägg med en tanke bakom även om jag ofta skriver av mig.  Men det är väl en smaksak...
Tina

Det är ju en himla tur att vi alla är olika :)
Min son på 13 år tar sen 3 år dubbla doser bricanyl för att den inte hjälper annars, medan min barndomsvän inte ens kan ta en halv dos utan att få hjärtklappning och må dåligt. Samma mg på båda.
Krya på ❣❣

Svar: Exakt. Alla människor reagerar olika och det är himla skönt att få det ”bevisat” då jag vet att dom som anklagade mig för hemska saker läser här, angående just mediciner och hur man mår av dom. Det går aldrig att veta med säkerhet hur en människa reagerar, vissa klarar inte ens av en del mediciner, vissa klarad stora doser och vissa en pytteliten. Att detta var så svårt att förstå är för mig helt galet. Men nu har dom det svart på vitt. Tack för att du delade med dig ❤️
Denize

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress