I samarbete med Xlash, så har jag fått prova och recensera deras fantastiska ögonfransserum, detta var ju inte helt nytt för mig - det har ju redan skapat underverk för mina fransrader.
Att få prova Xbrow på mina naturligt glesa ögonbryn känns himla kul, jag hoppas på samma wow-effekt som med fransarna.
 
Nu gör ju jag, som ni vet, fransförlängning på Salong Casa i Haninge hos underbara Sara.
Hon ser till att skapa fransar speciellt anpassat etter ens eget utseende och hon jobbar utefter att framhäva skönhet och inte dölja.
 
Jag kom ju till Sara just vid årsskiftet då hon som tidigare gjort (och förstört) mina fransar här i Nynäshamn slutade.  Thank God för det!
 
 
Här är några bilder från min och Saras dokumentering.  Första bilden vid första besöket.
Jag hade många glapp,jag hade knappt fransar kvar, som var förstörda.  Sara gjorde en mild men ack så snygg förlängning och gav mig tipset om att få med mig en förpackning med Xlash som hon är återförsäljare för.
 
Detta räddade livet på mina fransar.  Xlash gjorde och gör underverk!
Jag har t ex inte kunnat använda mascara på den undre raden i flera år.  Fransarna har varit för glesa och det har bara sett dumt ut.  NU kan jag skapa en klar och vaken blick med fina fransar på bägge rader!
Mina fransar är tjockare, tätare och starkare än NÅGONSIN! Det ä helt freakin otroligt.
Jag kan få en fräsch volymförlängning som bästa Sara jämt fixar (Salong_casa_sara på instagram) och sminka nedre/undre raden.
 
 
 
 
 
Jag har provat andra serum förut, men INGET har hjälpt så mycket som Xlash.  En gång hade mina egna fransar nästan vuxit om och förbi förlängningen.  Dom är så pass starka att jag idag kan få en längre förlängning igen - utan att det skadar fransarna.  För jag har hittat rätt fransstylist och rätt näring för mina fransar.
 
Jag ser fram emot att kunna visa vad Xbrow gör.
 
Jag tycker att alla som intresseras av fransar, bör testa detta.  MEN på xlash.se så finns även en hel del annat, som en vårdande mascara - säkerligen något som går ihop väldigt bra med serumet, sedan finns det Xlips och så himla mycket mer inom skönhet.
Jag tycker att ni ska ta en titt på hemsidan, på alla produkter och före/efter bilder.
Hittar ni något av intresse.  Jisses,jag hade kunnat köpa hela sortimentet! Men hur som helst, då kan ni uppge "denize20" & få rabatt på ALLT på xlash.se
 
HAPPY SHOPPING!
 
"Eyebrows speak louder than words"
 
"Life is short, your lashes shouldn't be"
 
-Xlash
Sarah

Najs att det funkar och är så bra :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress