20 april 2019

Glad påsk!

Vardagslivet

(null)

Efter morgonens äggjakt.  Två var enkla men de andra två - not so much.  Alltid kul att se ren desperation efter kaxighet.  Men med ledtrådar och "kallt eller varmt" så fann dom de sista också.

Påskharen har såklart lämnat kvar ägg till bönan som hon får plocka i morgon.

(null)

Detta var från förra året.  En helt underbar påskhelg.  Men även starten på den levande mardrömmen som lovet slutade med.  Månader som sedan blev ett rent helvete, helt ovetandes då.
Men fram kom det när jag hade åkt dygnet innan för jobb och sedan en kväll ute med hotellnatt för att fira.  Med de offentligt visandet av min inre lycka att äntligen få som jag ville, att bli fri, så fortsatte kontrolleren på annat sätt.  Och har gjorts på olika sätt sen dess.

Men nu lämnar jag det.  Det är påskafton, godis finns i stora mängder, god mat och dryck och gemenskap.
Och i morgon kommer äntligen mini hem efter tiden borta.  Det ska bli så förbannat skönt!

(null)

Några favoriter när det kommer till påskbilder.  Här var vi ensamma, med bönan i magen och lugn och ro.  Världens finaste påskägg hade jag på min egen kropp och två glada "storbarn" då, trots att dom ser så små ut nu, på bild.

Ville bara kika in och önska er alla en riktigt glad påsk! Ta vara på era nära och kära, ta inget för givet, livet kan vara kort.

PUSS på er alla, för visat stöd av min våga att skriva ärligt om hur saker kan vara, även om det är en bråkdel av allt.
Ni läsare är iaf bäst! Jag uppskattar varenda en av er 💛
Luna

Du har verkligen lyckats fånga känslan i bilderna. Sånt påskmys!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress