(null)

Nu kikar jag in, nytt år, nya möjligheter, mål och ambitioner i mängder och när klockan slog över till första januari så begravde jag allt ont som 2018 hade med sig.

Jag har varit aktiv på instagram under högtiderna och där har ni fått sett allt och läst allt.  Men jag kommer kika tillbaka här med kamerabilder från julen.  Eller jularna ska jag nog säga - så fort tiden tillåter.

Jag ser på året som en helt ny bok med färska blad att fylla.  Jag vet att det kommer bli ett händelserikt år.  Ni kommer få vara med och ta del av allt jag har framför mig.  Drömmar som förverkligas och mål som uppnås.
Mitt största löfte till mig själv är dock att stressa mindre.  Jag kommer inte ha lika bråttom med allt såsom jag levt förut.  Jag kommer låta allt ta sin tid och detta ska bli ett år av harmoniskt lugn, kärlek, lycka och framgång.  Jag talar inte pengar när jag säger framgång, det handlar om mig själv... att bli en bättre och starkare version av mig själv.
Jag kommer ägna tid åt den och dom som tar fram mina bästa sidor.  Jag kommer jobba på att sparka ut alla hjärnspöken, komma till en punkt där jag vill vara och det spelar ingen roll hur länge det tar - men jag är den enda som kan göra det.

Nyårsafton har varit överskattat förr, likaså nyårslöften.  För man kan ha det lika trevligt vilken dag och kväll som helst och personliga mål/löften kan man skapa när som helst.
Men alla vet varför jag ville skicka år 2018 åt helvete.  Vissa saker hade jag redan gått vidare ifrån, andra saker kräver arbete och så har vi eviga frågetecken som kommer förbli eviga - därför begravde jag dom när jag gick över till mitt nya år.  Nu stannar det förflutna där det hör hemma.
Jag tror inte att någon här inne kommer glömma det min familj gick igenom av det jag har berättat. JAG kommer aldrig glömma vad ni gjorde för mig/oss.  Att jag har världens bästa läsare är det inget snack om.  Jag kan inte tacka er nog för allt stöd jag fått under de jobbiga perioderna och allt peppande och styrka för att orka kämpa och besegra det.   Året innehöll ondska, anklagelser och en sjukt absurd tid i livet.  Jag har aldrig känt sådan avsky mot flera personer.  Sådana som visade falskhet och så sådana som aldrig träffat oss eller vet något alls om vem jag är - och lade sig i och ljög och anklagade.
Jag vet inte hur många brott det blev till slut.
Men det är över nu, för Min del... för våran del.

Men visst har det funnits fina stunder.  Och visst tror jag på ödet då underbara saker landade i mitt liv mitt under och efter helvetet avslutades.
Karma.
Ödet.
För min del är det väldigt uppenbart att tro på.

Det här är min revansch.  Det här är mitt år.  Det finns inget som kan förstöra det som väntar, det finns ingen som kan komma emellan det som byggs upp, jag är stolt över att jag inte kröp in i ett hörn av rädsla och tappade hoppet helt på mänskligheten.
Jag tror  fortfarande.  Bara för att man haft otur så betyder det inte att man inte förtjänar det som jag vet finns.  Det må vara läskigt att lita igen men det är värt det, man måste.  Jag har sett detta året, klarare än någonsin, vilka som står vart i mitt liv.  Jag tror på handlingar före ord och jag är positivt förvånad.

Hur som helst så hoppas jag att ni fick en underbar nyårsafton och att det nya året hittills behandlat er  väl, det dygnet och lite till som varit.

Nu blickar jag framåt! Även om jag har en hel del att få klart från förra året så är jag bara så lycklig att jag inte behöver skriva den där åttan i slutet mer.  Livet har gått vidare och framtiden är vacker.  Vänta och se!
TACK FÖR ALLT! Tack för att ni klickar på hjärtat och gillar, tack för alla otroligt fina ord, alla mejl med personliga erfarenheter, nya bekantskaper och främst för att ni hela tiden trott på mig, stått och hejat på mig och önskat min familj rättvisa! Jag önskar att jag kunde gottgöra er alla, verkligen visa min enorma tacksamhet! Hoppas ni hänger med det här året med och lämnar era spår av ett enda klick eller bara några rader.  Bloggen åldras inte, den försvinner inte.  Den fick semester och lov under högtiderna men nu kör vi!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress