(null)

Kära, underbara och trogna följare.  Tack för att ni tålmodigt tittar in här.  Jullovet är över för min och Elise del men det har varit lite hektiskt.  Och snart även skolstart för syskonen.

Idag hade jag tänkt återvända med regelbundna inlägg.  Jag är redo för det nya året, nya jag och mitt nya tankesätt.  Jag är redo att dela den resan med er!
MEN jag är låst förmiddagar med något som jag jobbar på, ett mål och många milstolpar.  
Hur som så hade jag precis satt mig för att behandla bilder och förbereda inlägg till er när mobilen plingade till vid lunch idag.  Sedan blev dagen pannkaka; läs om det på instagram @denize.  Passa på att följa också, då uppdateringar sker lite oftare där.  Och jag är den som oftast skriver lite mer där med och inte bara laddar upp en bild.
Ja, ni känner mig vid detta laget.  Börjar jag skriva... då är det svårt att sluta vissa gånger.

Men det kommer!
Passar på att kika in här medan jag sitter i Elise rum, hon har somnat men vill inte släppa handen så jag skriver med andra och släpper när jag är klar.
Ville bara säga hej! Att jag inte kommer vara frånvarande igen.
Tänker på vad bloggen kommer innehålla i år.  Steg ett är att fixa en mer anpassad header.  
Men annars.... Emilia är ju i pincip stor nog att blogga själv och jag måste be om lov innan jag ens publicerar en bild på henne numera men kunde jag, så skulle det kunna bli riktigt underhållande att skriva om henne nu.  Hello dramablogg! Händelserna bara pepprar på.
Lika är det med Elian.  Men även han är stor och man har ju den där tendensen att inte vilja skriva öppet om stora barn.
Men jag tänker på våran vardag och skrattar åt tanken om jag på riktigt skulle skriva ALLT! Som en realityserie.  Om ni bara visste hur mycket som sker här under mitt tak.

Nej men jag har en del idéer, visst kommer det vara en dagbok till och från.  Jag hoppas på att vara flitigare med kameran igen även fast man är så grymt bekväm med mobilen då den tar så pass bra bilder nuförtiden.  Godkända i alla fall.
Kanske lite fototips och prat om inställningar som är efterfrågat varje år som jag glömmer.
Kanske en del av min träning som är hälsosam idag.
Kanske en del av bara mig, mitt, Denize.
Kanske en del av mitt förflutna men då min efterfrågade barndom - eller inget kanske där.  Det har jag lovat.
Kanske en del av sådant som många kan relatera till och likväl min resa tillbaka till mitt riktiga jag efter hjärnspöken som jagas ut.  Ett nyare, starkare jag.
Och vill ni läsa något särskilt? Hojta! Jag älskar att läsa er feedback, frågor och önskemål.

Just nu tar jag vara på att ha mina föräldrar i närheten ett par dagar till.  Det är skönt.  Jag har fått umgås med vänner själv, göra sådant som inte tillhör mitt vanliga liv - då avlastning är ovanligt.
Det är även bra för dom och barnen att få kvalitetstid ihop.  Alla tre barnbarn inräknade.

Hur som helst så känns det dumt att sitta bredvid Elise säng och låta handen domna bort trots att hon somnade för längesen.
Så nu ska jag göra kväll.  Ha egentid.  Ladda upp för en ny dag och förhoppningsvis så går allt lite smidigare då.

I’ll be back!
Ps: gamla serienördar där ute.  Har ni sett "you" på Netflix? Jag kollade klart på första säsongen snabbare än blixten.  Nu vill jag hitta något lika spännande.
Japp, åren har gått och jag missade mycket.  Men min kärlek är lika stark till serier än idag.  Minns tiden då det hade en helt egen kategori.  Vet inte hur många jag följde samtidigt.  Sen kom Elise, haha! Men nu får jag (oftast) lugna kvällar.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress