(null)

Sedan länge har ett inlägg om min barndom utomlands varit efterfrågat.
Efter att ha mottagit små videos från mina föräldrars vän (tuuuuusen tack Pia), så skapade jag ett klipp och lade upp på instagram.  Tyvärr kom inte hela videon med trots att den var kortare än maxtiden så man fick inte se allt.  MEN det var så himla kul att se.  Jag var lika gammal som Elise där och på andra bilden här ovan, ser man att vi delade samma märkliga hår.  Lugg, långt där bak men tunnare på sidorna (hockeyfrilla).  Min mamma toppade luggen lite, vilket jag måste ta tag i gällande Elise.
DOCK vill jag inte att hon har raklugg, så ett proffs får skapa något av hennes fjun.  Nu är det lite av en snedlugg men det hänger framför ögonen så man får sätta upp det och så har hon massa virvlar bak (som storasyster när hon var liten).

HUR SOM HELST! Nu var det inte håret det handlade om.
Jag har kommit fram till att hela min barndomshistoria får ske i videoformat - så det kommer! Har ju sååå många länder att prata om, så många upplevelser! Mina föräldrar prioriterade resor framför annat - trots att vi bodde i olika länder - så jag har ju fått den gåvan att ha upplevt helt olika kulturer, miljöer och ja: kontinenter!

Jag är tacksam över det! Verkligen. Min barndom är ett intressant ämne, även för mig.  Jag blev nästan lyrisk när massa klipp skickades till mig... då vi hade dom på besök och vi flög i vårt privatplan som min far säger i videon och besökte olika platser... 
Jag kommer anteckna det jag själv inte kommer ihåg (vi flyttade ju direkt efter min födsel till första landet) mina päron berättar så roliga saker och sen kommer jag berätta om allt jag själv minns - ska försöka hålla det kortfattat eller i olika delar(?).  Det finns ju SÅ mycket intressant/roligt att berätta.  Familjen Kaos skapades redan där och då egentligen! Äsch ni får höra om det sen. Det var tider det... synd att man inte lever så nu, som vuxen haha! Som barn tog man allt för givet bara, det var ju standard, vanligt och jag minns saker man klagade över (vill bara ruska om dåtida Denize och säga njuuuut!).

Ni kan ju börja med att kika på videon iaf om ni är intresserade, även om det bara var små klipp från Malaysia.

Jag har tyvärr inte bilder (inte många iaf) vilket hade varit så kul men mina föräldrar vill lämna både det och filmer när dom har möjlighet att leta (allt är i lådor och magasinerat eller vad det heter, så det kan komma sen i efterhand, därav struntar jag i att göra ett långt inlägg då ni vet att bilder liksom tillhör mina inlägg.  Korta som långa.  Finns det inte bilder så blir det citat (älskar citat - kan sitta och googla på mååånga quotes bara för att det är kul.) men det är ju inte aktuellt till den historien.

Anyways, håll utkik för jag har massa videos att filma, så många idéer! Och snart ska ju Emilias smink tutorial upp samt det andra som vi inte hann med.  Ska bara finna tiden då Elise kommer vara med mig för det mesta ett par veckor framöver.

Nu ska vi göra det sista av lördagen.  Elise valde att göra morgon aaaaalldeles för tidigt och sov sedan en längre stund på dagen.  Så typiskt, som vanligt!
Men men det tillhör småbarnslivet.

Ha en fortsatt trevlig lördag, alla underbara! ♡
Magdalena

Vilken fin historia! Du hade en underbart barndom.
Hälsningar

Lisa

Ska bli spännande att höra! Och jäklar vad Elise är lik dig!!

Moa

Vad roligt att läsa om din barndom! Och du är så himla lik Elise 😃

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress