(null)

Hello Friday!

Ni som följer min dokumentering av fransar vet ju att jag fick Xlash som tips och ja, jag är frälst.  Älskar serumet.  Jag tror inte att det syns i litet format men på högra bilden såg man osminkade underfransar.  Några iaf.  Vet inte när det syntes sist.

(null)

Det var några som skrev både här och där och undrade om det och OM ni fortfarande velar - såsom jag kan göra i 100 år innan ett köp - så håll utkik här, för snart får jag möjligheten att ge er en grym rabattkod på hela deras sida (inget samarbete här just nu, men det kommer).  Detta är bara mina egna ord om hur jag upplever produkten efter tipset från fransstylisten!

Alltså det här med video.  Herreeeee min skapare! Jag är klar. Typ.  Med två stycken.  Grejen är bara den att de är som serieavsnitt, haha! Nej men det finns ett klipp som är närmare 40 min - så det är bara att öppna en påse chips, poppa popcorn eller något och sedan lyssna på massa pladder.  För så långt har jag kommit.  En video a la era frågor till Emilia (en del) och även en fortsättning utan Emilia.  Ni får se snart.
Emilia planerar även att svara på resten av frågorna i skrift i morgon.  

(null)

(null)

(null)

(null)

Jisses vad jag har jobbat med det här.  Jag som vanligtvis ALLTID promenerar i byhålan själv, om jag inte storhandlar eller åker buss med Elise - 4 till 8km är inte långt liksom, det är dom sträckorna som kan tillhöra vardagen om jag bara är här. 

 Nu har jag har fått springa till tåget hela veckan.  Om jag VET att jag har något utlovat, som inte bör vara så jobbigt, som inte kan störa inombords för mycket då måååååste jag få det gjort.  Kan inte fokusera på annat.  Dock var det inte så enkelt som jag trodde och jag är helt sönderstressad - så en rejäl paus behövs nu.  Jag måste bara kolla själv så inget blev fel på det som är lika långt som ett serieavsnitt (det kommer Inte hända igen).

Så jag har skrikit och svurit när jag lärt mig ett nytt program, råkat radera allt TRE gånger mitt under redigering.  Jag har - helt rasande - stängt ned programmet vid kvällstid och känt att "nä, jag sviker dom, jag kan inte detta".  Men det är nog det allra bästa man kan göra.  Att säga saker jag inte klarar av, då är jag snabb med att visa motsatsen haha! Hej envis.  Nej men på riktigt, jag funkar så.
Det är något som sitter kvar från när jag var 14 år och gravid och ingen trodde på mig.  Jag sket i alla och det blev "jag kan visst" och ja, jag kunde uppenbarligen.  Men den sidan hänger kvar ibland, både positivt och negativt.

Hur som helst så har jag endast Emilias sk tutorial kvar men den fixar jag nog snabbt.  Svårast var att korta ned otroligt mycket babbel.  Men det blev ändå långt.  Ah ni får se när jag lyckas fixa med uppladdningen av det hela.  Imorgon kanske? Lovar fasen ingenting nu.  Men det kommer, äntligen är det på g på riktigt.

Nu ska jag lägga mig raklång i soffan.  Och äta middag i soffan.  Är det fredag och jämn helg så är det ju bara jag o de stora och ja - soffan blir min bästa vän.
Men i morgon måste jag träna. Måste! Har inte ens kunnat fokusera på det.  Bara den jäkla videon som blev fel 100 ggr.  Puh! Jag HOPPAS att ni kommer finna det intressant iaf, även om det blev dåligt gjort men alla måste börja någonstans.

(null)

Ha en trevlig fredagskväll fina ni.  Så återkommer jag inom kort!
Angelica Wåhlin

Åh, man kanske skulle testa det där serumet!

Svar: Ja! Rena drömmen, speciellt om du kan få rabatt snart 😉
Denize

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress