(null)
(null)

I morse var en sån stund då man önskade att systemkameran låg precis bredvid, som förr... när mobilbilder var urdåliga och man hade sin kamera nära till hands hela tiden.
I vanliga fall brukar bilderna med telefonen duga.  I detta fall är de tagna i en mörk hall utan vidare belysning dock, i ett stressat läge. De blir ju annars okej så man har blivit så sjukt bekväm.  Det är sååå synd för oavsett kvalité på mobilkameran så blir det ALDRIG samma sak.  Och jag har verkligen lovat mig själv att inte bara ha den till jobb, den ska fram oftare i vardagen.  Precis som förr! Men ändå ligger den väl förvarad (så yrvädret här ovan inte får tag på alla saker) och man tar upp telefonen per automatik.

Dessa bilder är tagna en minut innan vi behövde gå.  Hon var SÅ stolt över sin outfit, hon speglade sig och sa "ååååh snurrklänning" (är en kjol men spela roll).  Hon glittrade verkligen och trots stressen så kände jag att jag måste ha bild från denna dagen, just denna stunden.
Jag hade aldrig hunnit hämta kameran för då hade jag dels missat hela stunden... verkligen "the moment", där hon sken upp av att se på sig själv och snurra och skratta och vara så förbaskat söt när hon log åt sig själv i spegeln.  Och dels för att vi verkligen behövde gå.  Alltså verkligen verkligen! Jag var svettig efter påklädningen och fick sedan springa till bussen och hann exakt.

Från och med nu ska jag förvara själva kameran på en högre höjd så JAG kan komma åt den men inte hon och så får resten av objektiven och tillbehören ligga kvar (bakom soffan i väskorna haha, finns en minimal yta mellan soffan och fönstret).  
Måste bara hitta en sån yta på en högre höjd först....
Nej men allvarligt.  Det är ju SÅ kul att se tillbaka på alla bilder man tog när man hade kameran med sig överallt varje dag.  

Hur som helst så ville jag bara önska er en trevlig helg! Och som jag skrev på instagram så får ni jättegärna komma med förslag gällande vloggar, ni var ju några som bad om mera! Och det tycker jag är superkul, verkligen.  Så om ni vill se något speciellt - tell me!
Annars har jag mina idéer som jag klurat lite på.  Och så kan denna lilla prinsessa gästa lite, det gör hon ändå, för jag får inte ens prata med en annan människa utan att hon ska komma emellan och ta över min uppmärksamhet.
Har ni inga speciella önskemål, utan bara vill se mer och kanske lite av allt hos oss? Klicka bara på hjärtat och gilla, då vet jag i alla fall!

Puss och kram på er, fina läsare! Ni är bäst ❤️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress