Här kommer dom: de utlovade videoklippen.  Min sk vlogg-premiär! Tjiho, fram med skämskudden för jag avksyr att se mig själv på film - men lite kul var det ändå trots att skriften ligger mig närmast hjärtat.
 
På kanalen har jag skrivit om några fel i klippen.  Ni får 1. ha i åtanke att jag tänker på engelska, när jag skriver så har jag tid att översätta.  Pratar jag så blir det en direktöversättning och det kan bli galet, en släng svengelska - ni märker nog vilket/vilka ord som inte existerar i den riktiga svenska ordboken, haha! Ni kommer haja ändå.
 
I första videon så svarar Emilia på en del av frågorna. 
I andra klippet - likt ett serieavsnitt - så pratar jag bland annat om hur jag känner över Emilias svar, hur jag tänker, vårt liv, realtionen, det lätta OCH svåra med just ålder - att jag inte är SÅ mycket äldre än Emilia, diskussionen om frånvarande pappor och mer i måååånga minuter.
 
Några har sett fram emot detta och gällande andra - så har jag ingen aning, haha.  Vill ni att jag och Emilia fortsätter vlogga, eller hela familjen för all del, ja men gör det man ska på Youtube då.  Prenumerera och hej och hå.  Nu när jag lärt mig programmet, så inser jag hur enkelt vissa saker vore att få i videoformat.  MEN ni klagar ibland på långa inlägg, så ska ni kika på mina videos så rekommenderar jag att ni gör det i soffan med snacks sådär till kvällskvisten.   Det är också tillåtet att spola framåt ibland då jag råkade upprepa mig lite.  Det sparades fel, några små klipp som jag troooodde var raderade.
Det blev också fel när jag nämner tidsoptimist i inlägget (ska vara tvärtom såklart).

I framtiden - om ni nu visar intresse för detta - så kommer det inte bli såhår långa klipp.  Jag har även mycket att arbeta med gällande rörlig bild.  Det har inte varit jag.  Visst har jag gjort små kärleksförklaringar till barnen osv, men att sitta ensam och prata. njaa.  Jag känner inte ens igen mig själv.  Och folk tycker att jag ser annorlunda ut på bild bara, när dom senare träffar mig irl (positivit har det då varit tur nog, så visst har man fått sig en och annan egoboost genom åren som bloggare när folk kommer fram och pratar.
 
JAJAJA nu ska jag inte göra ett monsterinlägg OCH dela med mig av två långa videoklipp.

(null)

(null)

 
Jag har Emilias svar i skrift sparat, men jag tänkte publicera det i ett annat inlägg så ni får lite mer, lite extra och inte allt på en gång!
 
 
Passar på att påminna er om att bidra med lite kärlek och uppskattning efter alla timmar och dygn jag satt för att klippa och fixa med dessa.  Och är de ändå helt "mäh" med en axelryckning - så kan ni ju ändå klicka på hjärtat för att lämna ett litet spår iaf! Blir alltid lika glad av ert intresse, att göra detta för mig men tillsammans med er som ett team! Ni är bäst!


Moa

Har inte hunnit kolla på klipp 2 än men underbart klipp med er båda två och kul att höra Emilia berätta själv :D

Svar: Yay vad kul att ni är några som gillade det 💕 då känns det inte lika läskigt längre 😂
Denize

Zanna

Hej!
Måste bara gud så himla roligt att få se en vlogg på er. Jätte roligt. Och hoppas att det fortsätter 😃👍🏻

Svar: Vad kul att det uppskattades! Självklart fortsätter det om intresse finns 🥰
Denize

Isabella

Jag var tvungen att klicka på paus efter nästan sex minuter in i den första videon. Är Emilia verkligen bara 14 år gammal? Vilken mogen tjej. Jag måste också säga att vad lika ni två blivit utseendemässigt. Jag har alltid tyckt att ni sett så olika ut, men nu ser jag tydliga drag från dig, speciellt i ansiktet.

Svar: Haha åh ja, hon är klok den här tonåringen! Oerhört stolt över henne, hon är mogen på många sätt, ansvarstagande och driven. Det kommer bli något stort av henne, det är jag övertygad om. Och vad roligt att jag får vara lik henne 😍 har skarpa släktdrag som kidsen verkar få, dom med ❤️
Denize

Sofie

Va kul, detta ska jag kika på lite senare idag 😍

Anonym

Jag tycker detr väldigt tråkigt med folks vloggar o brukar scrolla förbi men det här var såå kul! Mera!👏🏼💫🌸

Svar: Men åh vad glad jag blir! ❤️
Denize

Julia

Det var en bra v-logg blogg eller vad de heter. Det märks att ni står varandra nära ☺️ Ser fram emot nästa 🙂

Svar: Tusen tack, vad roligt! 🤗
Denize

Michaela

Förstår att detta var lite läskigt att publicera men ni gör det väldigt bra! Jätteroligt att se!

Svar: Åh vad kul, det värmer! Tack ☺️
Denize

Kattis

Vad kul med video! Har följt er sedan Spanientiden. Lycka till 😊

Svar: Roligt att du hängt med så länge 😃
Denize

Anja Kortzon

Wow, jag har följt dig/er enda sedan start (till och med innan Spanien om jag minns rätt, var många år sedan nu :’D) helt fantastiskt att få se er i videoformat. Jag uppskattade detta mycket. Tack för att ni gjorde detta och jag hoppas det kommer fler videos med er. Så kul att se erat mor-och-dotter-band. All kärlek till er!

Svar: Vad glad jag blir! Kul att du följt oss så länge och att detta uppskattades. Fler videos planeras nu när intresse visas ❤️
Denize

Linda

Vad roligt att se! 😊👍🏻 Så fina båda två! Minns den förra videon där Emilia pratade spanska. Lika söt nu som då. 😊

Svar: Tack! ☺️ Ja Emilia är söt och vacker både inuti och utanpå och det bästa är väl att hälften är tack vare mig 😂 haha nej men kul att det uppskattades! Det värmer... och att ni är några stycken nu som tyckte att detta var kul så det ger det mig en push att använda mig mer av video - och så blir det kanske en regelbunden sak att publicera framöver! 😊
Denize

Klara

Jag är en av dem som följt dig i mååånga år. Så kul att se en video! Och som andra sagt, är Emilia bara 14 år?! Så mogen och fin tjej. Tack för att ni vågade göra det här 😊😊

Svar: Vad kul att du följt mig så länge och att detta uppskattades, det värmer ☺️
Denize

Anonym

Jätte kul att ni börjat vlogga, hoppas ni fortsätter:) kan du i nästa vlogg eller om du hellre vill skriva i bloggen hur du tror man får en nära relation med sina barn. Jag har tre barn och hoppas verkligen att jag får en så nära och fin relation med mina barn som du har till dina❤

Svar: Men vad fint ❤️ visar ni intresse så fortsätter vloggandet! 😃 Och självklart kan jag dela med mig av mina synpunkter när det gäller relationen till ens barn. Tar tacksamt emot önskemål!
Denize

Caroline

Riktigt roligt att se er i videoformat. Sen vill jag flika en och säga att man kan ha tajt relation trots stor åldersskillnad på syskon. Jag har både och. En storebror som är 2 år äldre och en lillebror som är 16 år yngre. Jag och min lillebror är tajta. När han var yngre så va det ju mycket mys och lek på hans nivå. Idag är jag 34 år och han fyller 18 år i sommar och vi pratar om allt. Ibland kommer han till mig först innan han går till mamma och pratar. Han har hängt mycket med mig genom åren både på semestrar och även med mig och mina vänner. Hopoqs ni gör fler videos 😊

Svar: Vad kul att du delar med dig! Tycker det är rätt viktigt då många tror att man ”förstör” för syskon med ålderskillnad. Visst är det jättebra för dom i snarlika åldrar gällande mycket (men även mycket tjafs och annat negativt med har jag hört). Man kan alltså ha en jättefin relation ändå - oavsett ålder - och din kommentar var ju ett klockrent exempel på det! Kul att ni har en så fin syskonrelation som fortsatt upp i åldrarna. Måste vara underbart!
Och ja 😍 som jag skrivit till andra så kommer det absolut komma fler videos nu när jag märker att det var av intresse! Det känns skoj när det är så nytt (för mig).
Denize

Linnéa

Fina bilder!

Johanna

Hej där i kvällen
Känns som att jag skulle känna dig, har följt din blogg sen din stora va liten innan grabben. Skulle vilja ha kontakt med dig, känns som vi har mkt gemensamt angående din senaste relation. Lever i ett konstigt liv just nu och finner styrkan i att läsa din blogg. Maila gärna mig johannalindberg1983@gmail.com om du känner för detta så berättar jag mer. Kanske vi kan finna vänskapen. Hälsa dina barn och hoppas du får en bra kväll mcj Johanna

Lisa

Så kul med video! Och vad mogen Emilia är! Tänker på mig själv när jag var 14 hahah! Förstår att du är stolt över henne <3

Denize

Till ANONYM: Tror du att ett barn/tonåring med en ointresserad och frånvarande pappa vill läsa sånt? Kan klargöra att det var extremt känslokallt mot henne, därav raderade jag den.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress