(null)

Idag är ingen vanlig dag för idag är det DIN dag, mammas älskade lilla tjej.  Min bebis för alltid men tre hela år har du nu hunnit bli.

Dessa bilder är från morgonen.  Lite frulle, lite paket, massa glädje och helt lyrisk över uppmärksamheten hon fick! Hon som älskar att stå i centrum kan ju inte få en bättre tidpunkt än detta, hennes dag, där hon bestämmer, där allt bara handlar om henne och det är hon så, så, så värd! 

(null)

Denna glädjen, lyckan som bara skiner rakt igenom och träffar mammahjärtat stenhårt - ahh som man kan leva på det.  Se på det och värmas, höra skrattet, all iver och spänning och alla känslor som rör sig inom henne.  Så himla mysigt! 
Kärleken man får, den är så oerhört stor och magisk.  Kan fasen inte förstå att hon är tre år gammal nu och jeez vad det har varit - om något jäkligt intensiva tre år!

Jag kommer skriva ett ordentligt inlägg senare.  Nu förbereds det för tårtkalas med våra nära och käraste.  SOM hon har tjatat och pratat och längtat.
Dagen har varit stor - dagen som nu är här.

GRATTIS MAMMAS ÄLSKADE FLICKA PÅ FÖDELSEDAGEN! 
Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva, kärleken är så oändlig och villkorslös.

Nu ska jag stressa vidare för att få denna dagen perfekt. Nåja så perfekt det går, precis som hon vill ha den! Kan inte säga mer än att jag älskar att ge henne det och skulle mer än gärna ge denna lilla böna hela världen och lite till, absolut allt hon förtjänar.

Återigen, så kommer ett annat inlägg framöver.  Detta var bara några snabba bilder med telefonen och en snabb text för att markera att familjens bebis inte längre är en bebis - inte på riktigt i alla fall.